نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

مرندی: اسرائیلی‌ها مطلقا نقشی در مذاکرات وین ندارند

مرندی: اسرائیلی‌ها مطلقا نقشی در مذاکرات وین ندارند تحلیلگر سیاسی حاضر در وین گفت: اسرائیلی‌ها مطلقا نقشی در مذاکرات وین ندارند و حضور یا عدم حضور آنها تأثیری در روند مذاکره نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 21
کد خبر: ۱۲۳۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر «محمد مرندی» تحلیلگر و کارشناس سیاسی حاضر در وین اعلام کرد، اسرائیلی‌ها مطلقا نقشی در مذاکرات وین ندارند و حضور یا عدم حضور آنها تأثیری در روند مذاکره نخواهد داشت؛ موضوع مهم برای ایران اجرای کامل و درازمدت توافق هسته‌ای است.

وی به خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت: ایران در مذاکرات وین هر کاری لازم بوده انجام داده است و اکنون واشنگتن باید تصمیم نهایی را بگیرد و راه‌حل‌های مناسب برای ایران پیدا کند؛ تا این لحظه، زمانی برای امضای توافق مشخص نشده است.

مرندی ادامه داد: تصمیم‌گیری نهایی به آمریکا و اروپایی‌ها بستگی دارد. ایران هر آنچه باید انجام می‌داده، انجام داده است اما مسائلی است که واشنگتن باید تصمیم نهایی را درباره آن بگیرد تا اجرا آغاز شود.

وی افزود: ایران از ابتدا تأکید کرده که اگر توافق بر سر همه چیز انجام نشود درباره هیچ چیز توافق نشده است، برای دو یا سه مورد باقی مانده ضروری برای ایران به منظور اجرای کامل توافق هسته‌ای، آمریکایی‌ها باید راه‌حل‌های قابل قبولی به ایران ارائه دهند.

مرندی ادامه داد، تا کنون موعدی برای امضای توافق تعیین نشده هنوز توافق حاصل نشده و در حال مذاکره هستند. اختلافات به صورت کامل حل نشده و اگر اختلافات در طول  دو روز یا ده روز یا هر زمان دیگری تکمیل شود توافق فورا امضا خواهد شد.

وی در پایان گفت: در حال حاضر از تصمیمی برای بازگشت هیأت‌ها به پایتخت‌های خود اطلاعی ندارم و تا جایی که من می‌دانم در زمان فعلی تصمیماتی از این قبیل وجود ندارد.

دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران از روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ماه و بعد از تنفسی ۱۱ روزه برای مشورت هیأت‌ها با پایتخت‌هایشان با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) در پایتخت اتریش از سر گرفته شد و از آن زمان تاکنون در سطوح و فرمت‌های مختلف در حال برگزاری است.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه طی سخنانی در کنفرانس امنیتی مونیخ با بیان این‌که همکاران من در وین با بازی‌های دوگانه طرف غربی بر سر «متن» و «زمان» روبرو هستند، گفت: «آمادگی رسیدن به یک توافق خوب را در کوتاه‌ترین زمان ممکن داریم، به شرطی که طرف دیگر آماده اتخاذ تصمیمات سیاسی مورد نیاز باشد.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار